BENVINGUT A FARMÀCIA POU

Des de la seva apertura en 1997, ens esforcem a donar el millor tracte professional i humà a tots els nostres clients.

Benvinguts a la nova web de Farmàcia Pou. Des de la seva obertura en 1997, ens esforcem a donar el millor tracte professional i humà a tots els nostres clients.

Amb aquesta idea de servei, Farmàcia Pou, aquesta oberta els 365 dies de l'any, de les 8h del matí a les 22h de la nit. Caps de setmana i festius de 9 a 22h.

La nostra missió és ser el centre de referència de l'àrea, quant a salut i benestar i per a això treballem i ens formem dia a dia per poder oferir  el millor consell, servei, una bona atenció professional i humana, ampliació d'horaris, targeta client, venda en línia, aules de formació i altres activitats que anirem incorporant contínuament.

Les nostres activitats es mouen tenint en compte valors com l'excel·lència en el tracte amb els nostres clients, qualitat en tot el que fem, respecte, confidencialitat i honestedat. Tot això acompanyat d'una formació continuada. Volem que la teva visita a Farmàcia Pou, sigui una experiència agradable i tan satisfactòria que la consideris “la teva farmàcia de referència “.

Recollida de tots aquests medicaments que tingui caducats i/o no utilitzi.

Els Nostres  Events - Apuntat!

Més esdeveniments

FARMÀCIA POU

Av. Francesc Macià 149
Granollers (08402)
Telf 93 879 58 69
Fax 93 870 65 97

www.farmaciapou.com
info@farmaciapou.com

Horari

De dilluns a divendres de 08:00h a 22:00h

Dissabtes, diumenges i festius 09:00h a 22:00h